Navigatie

Privacyverklaring By Studio Maas 

Bystudiomaas, gevestigd aan Moerkerkestraat 12B2 3081RV Rotterdam, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Persoonsgegevens die Studio Maas bewaart
Om een bestelling te kunnen plaatsen heb ik verschillende persoonsgegevens van je nodig zoals je voor- en achternaam, adres gegevens, en e-mailadres. Optioneel is het invullen van je telefoonnummer. Deze zal alleen gebruikt worden als er iets mis is met je bestelling en ik je niet kan bereiken via het opgegeven email adres.

Studio Maas maakt gebruik van de webshopsoftware van Mijnwebwinkel. Een software met beveiligde SSL-verbinding die jou persoonsgegevens bewaart en waar alleen ik en mijnwebwinkel toegang tot hebben. Mijnwebwinkel slaat overige gegevens zoals IP-adressen, locatiegegevens, internetbrowser en apparaat type op voor statistische doeleinde. Deze kan ik overzichtelijk inzien in Google Analytics om mijn webshop en aanbod te verbeteren.

Het delen van jou persoonsgegevens met derden
Je gegevens worden alleen gebruikt voor het correct afhandelen van je bestelling en voor administratieve zaken die nodig zijn voor een correcte en complete bedrijfsvoering. Hierdoor kan het voorkomen dat ik de gegevens deel met de volgende partijen:

  • Mollie (payment processor)
    Voor het afhandelen van iDeal en bancontact betalingen maak ik gebruik van het platform van Mollie. Mollie verwerkt verschillende persoonsgegevens om zo de betaling goed af te ronden. Mollie heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om je persoonsgegevens te beschermen. Mollie deelt jou gegevens alleen met derden als dit noodzakelijk is voor de dienstverlening. Mollie bewaart je gegevens niet langer dan op grond van de wettelijke termijnen is toegestaan. Bekijk de privacy verklaring van Mollie.
     
  • PayPal (payment processor)
    Voor het afhandelen PayPal betalingen maak ik gebruik van het platform van Paypal. Paypal verwerkt je naam, adres en woonplaatsgegevens en je betaalgegevens zoals je bankrekening. Bekijk de privacy policie van PayPal.
     
  • MyParcel (verzenden en logistiek)
    Bestellingen met een hoge waarden of bestellingen die niet door de brievenbus passen worden met een verzendlabel met track&trace code verstuurd. Deze verzendlabels maak ik aan via MyParcel en hiervoor is het noodzakelijk om jou naam, adres, e-mailadres en (wanneer opgegeven)jou telefoonnummer te delen met MyParcel. Het verzenden van deze track&trace post gebeurd vervolgens via PostNL.
     
  • PostNL (verzenden en logistiek)
    Overige bestellingen worden verzonden via PostNL. Het is daarom nodig om jouw naam, adres en woonplaatsgegevens te delen met PostNL. PostNL gebruikt deze gegevens alleen voor het correct afleveren van jou bestelling. In het geval dat PostNL onderaannemers inschakelt, stelt PostNL uw gegevens ook aan deze partijen ter beschikking. Bekijk het privacybeleid van PostNL.
     
  • Mailchimp (e-mail en mailinglijsten)
    Tijdens het bestelproces én onderaan in mijn webshop kan jij je inschrijven voor de nieuwsbrief. De nieuwsbrief maak en verzend ik via Mailchimp en daarom deel ik je e-mail adres en naam met Mailchimp. De nieuwsbrief verstuur ik om informatie te delen en ter promotie. Wil jij de nieuwsbrief niet meer ontvangen dan kan je je gemakkelijk afmelden via de knop ‘unsubscribe’ onderaan de nieuwsbrief en zullen jouw gegevens vanaf dan verwijderd worden. Je persoonsgegevens worden door Mailchimp beveiligd opgeslagen. MailChimp behoudt zich het recht voor om je gegevens te gebruiken voor het verder verbeteren van de dienstverlening en in het kader daarvan informatie met derden te delen. Bekijk het privacy beleid van Mailchimp. 
     
  • LAS Gouda (facturatie en boekhouden)
    Voor het correct op orde hebben van mijn boekhouding maak ik gebruik van de boekhouddiensten van LAS Gouda. De facturen met de daarop jou ingevulde gegevens die nodig zijn voor het plaatsen van een bestelling zullen aan het einde van het jaar schriftelijk naar mijn boekhouder gaan waarna zij alle gegevens voor de belastingdienst in orde kan maken. Deze mappen zijn max. 6 maanden in haar bezit en zullen daarna door mij persoonlijk weer opgehaald worden. Jouw persoonsgegevens zijn daarna niet langer meer beschikbaar bij het boekhoudkantoor. Wat voor mijn boekhouder van belang is is het aankoopbedrag, niet jou persoonlijke gegevens. Daar zal dus niks mee gebeuren en zullen ook niet gedeeld worden met derden. De mappen worden achter slot en grendel bewaard.   

Voor de belastingdienst is het verplicht om persoonsgegevens die nodig zijn om een bestelling te plaatsen 7 jaar te bewaren. Jij hebt het recht om jou bewaarde gegevens te kunnen inzien, aanpassen of verwijderen (na bewaarplicht). Wil jij hier gebruik van maken, neem dan contact met mij op via info@bystudiomaas.nl.  

Ik neem de bescherming van jou gegevens serieus en zal daarom passende maatregelen nemen bij misbruik, verlies, onbevoegde toegang, en ongewenste openbaarmaking. 

Ben jij niet tevreden hoe Studio Maas omgaat met jou persoonsgegevens dan kan je een klacht indienen bij Autoriteit Persoonsgegevens, dit kan hier.

Gebruik cookies
Bystudiomaas gebruikt cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op jouw computer, tablet of smartphone. De cookies die worden gebruikt zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en jouw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen. De statistische cookies worden opgeslagen om overzicht te houden van het gebruik van de webshop, om zo mijn aanbod en webshop te kunnen verbeteren. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

Contact- en bedrijfsgegevens:
Maartje Hermans
Website: https://www.bystudiomaas.nl
Adres: Moerkerkestraat 12B2, 3081RV Rotterdam 
Telefoonnummer: +31 618974485
E-mail adres: info@bystudiomaas.nl
KVK: 58858547

BESTELLEN EN VERZENDEN:

Verzending binnen 48 uur
Altijd leuk verpakt
Veilig betalen met iDeal
Persoonlijk en snel contact
Niet goed? Geld terug

-----------------------------

VERZENDKOSTEN:

Nederland
Al vanaf €1,25
Gratis vanaf €70
Ophalen in Rotterdam

België
Al vanaf €1,75
Gratis vanaf €100

-----------------------------

VRAGEN?

info@bystudiomaas.nl
06 189 744 85 

-----------------------------

international-orders-studio-maas-etsy

 

© 2016 - 2018 Studio Maas | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies, sessie cookies, functionele cookies en tracking cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking/analytische cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze webshop te verbeteren. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.