Navigatie

REVIEWS
(scrol naar beneden voor klant foto's)

"Ik heb een custom stempel laten maken bij Maartje. Fijne, snelle service en een mooi resultaat! Nogmaals dank!" - Sara 18-08-17 

"Ik ben erg tevreden met de oorringen die ik heb ontvangen! Leuke verpakking en de slotjes zitten stevig" - Sara 30-07-17

"Een ontzettend leuke etui die ik nu gebruik voor al mijn pasjes en sleutels. Goede kwaliteit en goed afgewerkt. Zeker een aanrader!" - Hedwig 11-07-17

"Ik ben erg blij met mijn aankoop en raad deze webshop zeker aan!" - Laesinger 11-07-17

"Net thuis en inderdaad het pakje al in de brievenbus! Wat een service. En als verrassing nog een bergstempel, dat maakt het feestje compleet!" - Marieke 12-07-17

"Tekkelbroche voor mijn moeders verjaardag was een mega hit! Snel verzonden en leuk ingepakt" - Odette 07-07-17

"Snel verzonden, mooi ingepakt. Goede kwaliteit, helemaal top!" - Roy 30-06-17

"De oorbelletjes zijn goed ontvangen . Erg leuk , hoop dat mijn dochter er blij mee is.  Ze is weg van Amsterdamsehuisjes , zo niet dan draag ik ze zelf. Leuk verpakt dus helemaal top!" - Claudia 21-06-17

"Beautiful and perfect. A must-have for me that i love The Netherlands!!! Maartje was perfect with delivery and packaging! Thank you so much. benedetta" - Benedetta 19-06-17

"Hoi Maartje. Super bedankt voor de stempel en je leuke kaartje. Bedankt voor de snelle en fijne service! Groetjes Danique" - Danique 08-05-17

"Jaaa, zo blij met mijn stempels, ik gebruik ze elke dag!! Maartje, Bedankt voor de snelle en persoonlijke service, top! Groetjes Marinda" - Marinda 27-03-17

"Zo BLIJ met mijn nieuwe stempels! Dank je wel Maartje voor de snelle en persoonlijke service! Zo leuk, helemaal happy!" - Spikkel & Sproet 09-03-17

"Super mooi Maartje! Heel erg blij mee, dank je wel! Ook voor de snelle service!" - Renske 09-03-17

"Wat een leuk pakketje in de post!! Ze zijn heel mooi, zo blij mee! Hartelijk bedankt voor het snelle verzenden en met aandacht verpakken :)" - Loes 06-02-17

"Eenvoudig (in positieve zin) en prachtig gemaakt. Cadeau gedaan en de ontvanger was er erg blij mee!" - Lion 05-02-17

"Super cadeau! Helemaal top! Echt vakmanschap en mooi gepresenteerd" - Emma 24-01-17

"Bedankt voor de stempel en het leuke berichtje!! Hij is gelijk in gebruik genomen! Super leuk!" - Mira 14-01-17

"One of the best presents ever!" - Aniek 29-12-16

"These are perfect and the wrapping is so cute!!! "- alyson 18-12-16

"Superleuke wolkenbroche gewonnen, van @studiomaas, bij de #instaswap2016falledition. Thanks again!" - Miranda 02-12-16

"Fantastisch pakketje in de post gevonden! Mooi verpakt, klaar om weg te geven. Erg leuk!" - Henni 29-11-16

"Happyy!🦁 Ik liet deze stempel maken door @studiomaas . De leeuw is ons eigen ontwerp en staat online als houten poster. Dankzij de stempel kan ik de verpakking helemaal in stijl bestempelen. Thanks Maartje!" - Lisanne 18-11-16

"Dankjewel voor de mooie houten sneeuwvlokken! Ik ben er heel blij mee! Ik kan niet wachten tot ik ze naar mijn vrienden kan versturen. Dankjewel voor de snelle levering en goede service!" - Yorick 12-11-16

"Fijn persoonlijk contact, snelle levering en vooral 'n mooie broche!"- Tanja 15-10-16

"Super schattige broche, snel verzonden en leuk ingepakt. Bij deze shop ga ik zeker weer bestellen als ik een kadootje nodig heb!"  - Odette 23-09-16

 

KLANT FOTO'S


 

 

 

 

BESTELLEN EN VERZENDEN:

Verzending binnen 48 uur
Altijd leuk verpakt
Veilig betalen met iDeal
Persoonlijke, snelle klantenservice
Niet goed? Geld terug

-----------------------------

VERZENDKOSTEN:

Nederland
Al vanaf €1,25
Gratis vanaf €70
Ophalen in Rotterdam

België
Al vanaf €1,75
Gratis vanaf €100

-----------------------------

VRAGEN?

info@bystudiomaas.nl
06 189 744 85 

-----------------------------

 

© 2016 - 2017 Studio Maas | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren. Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is. Twitter (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Twitter pagina te volgen. Deze button werkt door middel van code die van Twitter zelf afkomstig is. AddThis (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze content te delen via Facebook, Twitter, Hyves en diverse andere social media websites. Affiliate marketing (marketing cookies): Deze cookies gebruiken wij om partnersites (affiliates, zoals Daisycon, TradeTracker en Cleafs) te belonen voor hun bijdrage aan de verkoop. Review sites (marketing cookies): Wij worden graag door klanten beoordeeld. Hiervoor gebruiken we een review site zoals The Feedback Company. Deze plaatst cookies voor een juiste werking. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.